Szolgáltatások

Független pénzügyi tanácsadóként célja, hogy teljeskörű, minőségi szolgáltatást biztosítson, amely hosszú távú együttműködéshez vezet.

Egyéni vállalkozóként az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • Új Széchenyi Hitel

Kedvezményes kamatozású, forint alapú forgóeszköz és beruházási hitel.

  • Széchényi Kártya

Kedvezményes kamatozású, állami kamat- és garanciadíj-támogatásban részesített hitelkonstrukció.

  • Lakáscélú és Szabad felhasználású Hitelek Magánszemélyek részére

Mindemellett személyre szabott, innovatív banki és egyéb pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére.


 

Tájékoztatás 

 
 
Tájékoztatás a 22/2022. (VI. 11.) MNB rendelet módosuló előírásairól
 

Tisztelt Olvasó!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Közlönyben megjelent a hitelintézetek jelzálogalapú eszközei és forrásai közötti lejárati összhang szabályozásáról szóló 22/2022. (VI. 11.) MNB rendelet. 

A módosuló szabályozással való összhang megteremtése érdekében módosultak a kapcsolódó, a jegybanki információs rendszerhez elsődlegesen a Magyar Nemzeti Bank alapvető feladatai ellátása érdekében teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségekről szóló 54/2021. (XI. 23.) MNB rendelet szerinti Negyedéves jelentés a jelzáloghitel-finanszírozás megfelelési mutatóról megnevezésű L72 MNB adatszolgáltatás JMM és KONSZJMM kódú adatszolgáltatási tábláinak teljesítésre vonatkozó előírások is.

A 22/2022. (VI. 11). MNB rendelet, valamint az 54/2021 (XI. 23.) MNB rendelet módosuló előírásai elérhetőek az MNB honlapján az alábbi elérési útvonalon: https://www.mnb.hu/statisztika/informaciok-adatszolgaltatoknak/rendeletek-allasfoglalasok

 

Tájékoztatás a 18/2022. (V. 25.) MNB rendelet módosuló előírásairól

Tisztelt Olvasó!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Közlönyben megjelent a jegybanki információs rendszerhez a hitelügyletek egyes adataira vonatkozóan teljesítendő adatszolgáltatási kötelezettségről szóló 35/2018. (XI. 13.) MNB rendelet módosításáról szóló 18/2022. (V. 25.) MNB rendelet.

A módosító rendelet 2023. január 1-jén lép hatályba, a módosított tartalmú adatszolgáltatást első alkalommal 2023. március hónapra, illetve 2023. I. negyedévre, mint tárgyidőszakra vonatkozóan kell jelenteni.

A módosító, valamint az egységes szerkezetű rendelet az alábbi útvonalon érhető el az MNB honlapján: https://www.mnb.hu/statisztika/informaciok-adatszolgaltatoknak/rendeletek-allasfoglalasok

A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt 35/2018. (XI. 13.) MNB rendelet hamarosan felkerül az MNB honlapján megtalálható HITREG felületre is:

https://www.mnb.hu/statisztika/informaciok-adatszolgaltatoknak/rendeletek-allasfoglalasok/hitreg

 

Forrás: https://www.mnb.hu/statisztika/informaciok-adatszolgaltatoknak/rendeletek-allasfoglalasok